جزیره ی آزور ( پرتقال )

آزور به پرتغالی:  ( آسورش، Açores  ) مجمع ‌الجزایری تشکیل‌ شده از ۹ جزیره آتشفشانی متعلق به کشور پرتغال است که در اقیانوس اطلس در ۱۵۰۰ کیلومتری غرب لیسبون قرار گرفته‌ است.

این سرزمین شامل نه جزیره آتشفشانی و تعدادی جزایر کوچک و تپه‌های دریایی می‌باشد که در حدود ۲۳۰۰ کیلومتر مربع مساحت و حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

این منطقه یکی از دو منطقه خود مختار کشور پرتغال است و پایتخت آن شهر بندری پونتاداگاوا واقع در جزیره سائومیگل می ‌باشد.

آزور

مجمع الجزایر آزور

جزایر آزور یکی از شگفت ‌انگیزترین اماکن تفریحی پرتغال است، که در فاصله‌ی ۱۳۸۰ کیلومتری این کشور و در غرب لیسبون جای دارد.

درواقع سه جزیره با فاصله کم از یکدیگر هستند. مجموعه جزایر غربی، مرکزی و شرقی.

گردشگران و توریستان زمانی که به پرتغال که رسیدند می‌ توانند با اتوبوس, قایق, اجاره ماشین, تاکسی, موتور, دوچرخه و انواع تورهای زمینی و هوایی به آزور سفر کنند.

و تفریحات آبی هیجان ‌انگیزی را هم تجربه کنند، مثل : غواصی، ماهی گیری، قایقرانی، شنا کردن با دلفین‌ ها و تماشای ماهی ‌ها و نهنگ‌ های عظیم.

همچنین آنجا خوشمزه ‌هایی مثل پنیر های محلی، میوه‌ های شیرین گرمسیری و آب ‌میوه‌ های عالی نیز پیدا می‌ شوند.

آزور با مجهز بودن به بیش از ۱۰۰ مسیر دره نوردی, سرزمین بی نظیری برای تمرین دره نوردی است.

این مسیر ها بین جزیره های ساأو میگوئل, سانتاماریا, فایال, تکسریا و مخصوصا فلور و ساأو جورج تقسیم شده اند.

به طور کلی این مسیرهای دره نوردی زیبایی عالی, سختی سطح های متفاوت و جذابیت را نشان می دهند.جریان های آبی پرفشار و آبشارهایی که به دریا ختم می شوند.

جزیره های آزور ریشه آتشفشانی دارند .غالب صخره های آن از نوع سنگ های آندزیت هستند با رنگ های تیره و مواد آذر آواری . صخره ها دارای لبه های تیزی هستند که ممکن است مشکلاتی را برای دره نوردان ایجاد کنند.

جزیره ی آزور

تاریخچه و کشف آزور

کشف مجمع الجزایر آزور، بسیار شبیه به جزیره مادیرا است. یکی از بحث ‌انگیز تر جنبه‌ های پرتغالی عصر، نظریه ‌ها و داستان ‌های بسیاری در مورد آزور وجود داشته ‌است.
کارتاژها این مجمع الجزایر را کشف کردند و در قرن چهاردهم میلادی اروپائیان وارد این ناحیه شدند.
در ۱۴۳۱ گونکالو ولهو کابرال (Gonçalo Velho) پرتغالی قدم به این جزایر و در خلیج کوچک جزیره‌ ای که بعد ها سانتامار یا نامیده شد گذاشت و سال بعد جزایر این مجمع الجزایر کشف گردید و از ۱۴۴۵ جزایر آزور که سه بخش از ۲۳ بخش پرتغال به ‌شمار می ‌رود، از آن خود اعلام کرد.

جغرافیای جزیره ی آزور

مجمع الجزایر آزور منطقه‌ای نیمه گرمسیری است.

کوه پیکو بلندترین نقطه کشور پرتغال با ارتفاع ۲۳۵۱ در این جزایر واقع است. این منطقه در نیم کره شمالی واقع در اقیانوس اطلس می‌ باشد. این جزایر از نظر موقعیت در منطقه ‌ای ویژه قرار دارند و محل اتصال سه قاره آمریکا، اروپا و آفریقا می ‌باشد.همچنین این منطقه به علت داشتن آتشفشان و قرار گرفتن روی گسل منطقه ‌ای زلزله خیز به حساب می ‌آید.

نگارنده : Ghazaleh.B

دیدگاهتان را بنویسید